Cüzdanların Özellikleri

Cüzdanların Özellikleri

Deri Cüzdan Çeşitleri

Fotoğraf, para, kartvizit, kredi kartı gibi birçok nesneyi taşıma imkanı sunan cüzdanlar son derece kullanışlıdır. Cüzdanların bol bölmeli olması avantajlıdır. Cüzdanlar deri malzemeden yapılabileceği gibi deriye benzeyen suni deri ile de yapılabilmektedir. Daha detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Deri Cüzdanda Bulunması Gereken Özellikler

Cüzdanlar farklı renk seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Deri cüzdanlarda ağırlıklı olarak siyah ve kahverengi kullanılsa da farklı renk alternatifleri de bulunmaktadır. Cüzdan büyüklükleri kişilerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak değişiklik göstermektedir. Kişiler ihtiyaçlarına ve tarzına uygun olarak cüzdan seçimi yapmaktadır. Cüzdanlar fermuarlı veya çıtçıtlı olabilir. Hakiki deri cüzdan alıp almadığınıza emin olmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Deri cüzdanların özellikleri şu şekildedir:

 Deri genel olarak yumuşak dokusu olan bir kumaştır. Bu nedenle aldığınız cüzdanın deri olabilmesi için mutlaka yumuşak dokuda olması gerekir.
 Gerçek deri üzerinde girinti ve çıkıntıların olması gerekmektedir.
 Gerçek deri sağlamdır. Herhangi bir şekilde yırtılma söz konusu olmaz.
 Gerçek derinin yanmama özelliği vardır. Deri cüzdanlar ateşe karşı yanmama özelliğine sahiptir.
 Suni deri cüzdanların plastik kokusu bulunmaktadır. Ancak deri de plastik bir koku söz konusu değildir. Kendine has karakteristik bir koku bulunmaktadır.
 Gerçek deri cüzdanlar kaliteli bir görünüme sahiptir. Bu nedenle suni deri bir cüzdanla gerçek deri cüzdan modelini rahatlıkla birbirinden ayırma imkanına sahip olabilirsiniz.
 Gerçek deri cüzdanlarda zarımsı bir bölüm yer almaktadır.